Instagram
Vitkó László, a Való Világ 2. szériájának győztese, azaz VV Laci

Az egész ország izgult Laciért a Való Világ 2. sorozatában, amit meg is nyert a szimpatikus fiatalember. Gyermekkorát vidéken, Serényfalván töltötte, ahol kertes házukban mindig volt több kutya és macska. Mivel gyerekkora óta retteg az egerektől, a házimacskákkal már akkortájt élethossziglan tartó barátságot kötött. Kevesen tudják, hogy Laci eredetileg kommandós szeretett volna lenni, ezért 5 évet húzott le a Rendőri Ezredben (rendőrtiszt-helyettesi szakiskolát is végzett). Ezután elvégezte a vendéglátó-ipari üzletvezetői tanfolyamot és a belvárosi Crazy Café étterem üzletvezetője lett. Mivel a kalandvágy hajtotta és világot akart látni, óceánjáró hajóra szerződött, a Miami-ból induló hajón (ahol pincérként dolgozott) bejárta Alaszkát, az egész karibi térséget, a teljes Földközi-tengert, San Francisco-t, Ausztráliát, stb. Közben elvégezte a vendéglátó-ipari üzletvezetői szakiskolát (supervisor) a hajón, angolul. 5 év után kikötött és New York-ban dolgozott 1 évet, ahol egy francia étteremben volt pincér. Ekkor szeretett bele a színjátszásba, a Broadway-en több színésztanfolyamot is elvégzett. Mivel a táncos házaspár (akinek a lakását bérelte ott tartózkodása során) nem akarta magával vinni a két macskáját külföldre, Laci örömmel vigyázott a kis állatokra. Azonban a két különböző macska (rövidszőrű és perzsa) nem szerette egymást, állandóan verekedtek. 2001. szeptember 16-án (a New York-i robbantás után) eljött a városból Laci, visszament a hajóra, ahol még nyolc hónapot húzott le az alaszkai és a karibi partoknál. Ahogy hazatért, a Rózsadombon megnyitotta a Gigolo pizzériát társával, de röviddel ezután (2 hét után) beválogatták a Való Világ 2 szereplői közé és 2003. január 10-től május 30-ig a Villa lakója volt. A győzelemmel övé lett egy éven keresztül a havi egymillió Forintos járandóság, 2 luxusutazás (Kuba és a Maldív-szigetek), a dunavarsányi nyereményház (Nyugati lakópark) és az Audi A3-as luxusautó. A győzelme után Laci rengeteg felkérésnek tett eleget (RTL KLUB Roadshow, közönségtalálkozók, dedikálások, Dunakanyar szépe, Miss Bikini International szépségversenyek, stb.). A Ruttkai Éva Színház-ban szerepel a Charlie nénje, a Cyrano és a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabokban. Már működik saját honlapja a www.laci.hu cím alatt. A fő foglalkozásává vált vendéglátást a belvárosi Café Bonjour étteremben folytatja, ahol üzletvezetőként dolgozik. Mivel Laci nagyon szereti az állatokat, főleg a macskákat, sok olvasó kérésére nyereményházában futottunk össze vele.
-Tudjuk, hogy kalandos életed során szinte mindig volt veled macska. Most ki lakik veled a házadban?
-Ő egy fekete-fehér lánycica, aki hozzám szegődött. Nevet még nem sikerült adni neki, de nagyon szeretem és jó szolgálatot tesz nálam. Ugyanis az egerektől irtózom. Itt, a dunavarsányi Nyugati Lakóparkban még nincs minden ház kész, az én kertem sem rendezett, így láttam már egeret a garázsomban. Remélem, többet ez nem fog előfordulni. A macskának készítettem egy cicaházat a kert sarkában (meleg, kényelmes), mégis sokszor elkóborol a környéken.
-Milyen a cica természete?
-Szelíd, szófogadó, jól nevelt, bár ez lehet a fotókon nem fog látszódni, ugyanis szerepelni nem szeret annyira, mint én. Amikor megtaláltam, bolhanyakörv volt rajta, tehát valahonnan elszökött vagy kirakták. A környéken nem találtuk meg a gazdáját. Régebben mintha már többször láttuk volna, szerintem hosszabb ideje kóborolt itt, egy kicsit le is volt soványodva. De amióta velem van, a finom macskakajáknak köszönhetően nem rossz a kondíciója.

Vitkó László

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu