Instagram
Vincze Lilla kedvencei

Vincze Lilla Siófokon, 1961. június 5-én született. EMeRTon-díjas magyar énekesnő, szövegíró. Karrierje 1986-ban indult el a Napoleon Boulevard együttessel, amikor megnyerték az Interpop fesztivált. Az együttes eredeti felállásban 1990-ig létezett, utána az énekesnő Cziglán Istvánnal dolgozott tovább. A 2000-es években crossoverstílusra váltott, 2008-ban ebben a stílusban készült el Angyalnak, madárnak című lemeze. 2009-ben újra összeállt a Napoleon Boulevard. 2000 óta saját énekiskolát működtet, tanári diplomával rendelkezik. Több színházi produkcióban is részt vett, játszotta Édith Piafot a Ruttkai Éva Színház színpadán. Templomi koncerteket ad, kamarazenekarral lép fel és a Rajkó zenekarral is együtt dolgozik. Díjai: Interpop Fesztivál I. hely (1986), Pop-Meccs-Év énekesnője (1986, 1987, 1988, 1989, 1990),EMeRTon-díj (1988), Transilvanian Music Awards-Különdíj (2013).(Itt lehet, hogy meg kéne jelölni a forrást erre a bevezető részre!) Párjával hazánkban egyedülálló vállalkozást indítottak, megnyitottak egy macskás kávéházat. Itt, a Cat Caféban készítettük az interjút is.
-Gyerekkorodban is voltak macskáid?
-Mindenféle állatom volt, hiszen vidéki, siófoki lány vagyok. Mindig volt kutyus és cica is. Ezek házi cicák voltak. Később volt egy teknőc tarka cicám. Ő a belvárosban élt velem, Marcikának hívták. Igaz, lány volt. 14 évig velünk volt. A bátyámmal együtt éltünk, aki mérnöknek készült. Mancika nagyon szeretett a tervezőasztalra ugrálni, amely fölött nagy lámpa volt, biztos a meleget szerette. Mi akkor már sokat zenéltünk, az állataink pedig megszokták. A következő lakásomban volt a Marcipán cicám, egy klasszikus cirmos cica. Ezek a keverék cicák olyan hálásak tudnak lenni. Ő ivartalanított cica volt. Sajnos, 3 év után egyszer csak nem jött vissza. Utána már itt Budapesten volt egy szintén házi cicám. Ő a kutyusainkkal élt együtt, ezért hiszek a kutya-cica barátságban. Az utóbbi időben kutyusaim voltak.
-A Cat Cafe Budapestben hány cica él?
-Most pontosan egy tucat, azaz 12 cica otthona a kávézó. Jelenleg 7, menhelyről idekerült házi macska él a kávézóban. 4 Maine Coon macska, azért maradtunk ennél a fajtánál, mert a nyitáskor a szakértők ezt ajánlották, nagyon jó a természete, a tenyésztők is nagyon ajánlották, családcentrikusak, tanulékonyak, ember- és gyerekszeretők. A legutóbb ideköltöző cica pedig egy szomáliai.
-Mi a koncepciója  Cat Cafénak?
-A Cat Caféban a macskáké a főszerep. A vendégeket körülveszik a hallatlanul szelíd és barátságos cicák, akiket bátran lehet simogatni. Cat Café Macskakávézó mint közösségi hely célja, hogy a nagyváros forgatagában a vendégeink kellemes környezetben kerüljenek kapcsolatba olyan kedves és barátságos állatokkal, akik megszépítik napjukat vagy esetleg nyugalmat, békét sugároznak pár órára, amíg elfogyasztják a nálunk rendelt finomságokat. A 300 négyzetméter alapterületű kávéházban található cicák állandóan itt élnek, várják a vendégeket, hiszen hozzászoktak a folyamatos látogatáshoz. A hozzánk betérő kedves vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és meleg szendvicsekből választhatnak. A 15 féle tea, 15 féle kávékülönlegesség, minőségi borok és finom sütemények elfogyasztásán kívül vendégeink a cicáknak is kedveskedhetnek az általunk kínált cat snack jutalomfalattal, mely nagy népszerűségnek örvend a cicák körében és pár pillanat alatt a vendég asztalához varázsol egy tucat cicát. A vendégek ide nem jöhetnek be a saját cicáikkal. Várunk mindenkit, akiknek vannak cicáik és szeretik a cicákat. Itt simogathatják is a cicákat. Itt minden a cicáért van. Utána jön a vendég. Nagy szabadságot hagytunk a cicáknak, van állandó gondozójuk. játékuk, életterük, kiváló ennivaló, állandó orvosi felügyelet, stb. minden megvan, még tanítják is őket. Már pacsit is adnak a jutalomfalatra. Gyakran jövök, ez a második otthonom. Hozok nekik házi finomságokat, pl. csirkemájat is.
-Köszönöm az interjút.

Vincze Lilla kedvencei

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu