Instagram
Peller Anna

A magyar szinkronszínésznő, színésznő (Barátok közt), énekesnő. Korábban a Story4, jelenleg a Filmcafé bemondója. Kicsi kora óta énekel. Érettségi után két évig a Gór Nagy Mária Színitanodájába járt, majd felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára, Kerényi Imre osztályába és 2005-ben kapott diplomát. A 2005-06-os évadban a Szolnoki Szigligeti Színház tagja volt, de játszott még Békéscsabán és Budapesten is. A 2006-07-es évadtól az Operettszínház tagja. Sokat foglalkoztatott szinkronszínész. Ő a Filmcafé csatorna bemondója is. Testvére Peller Mariann TV-s műsorvezető. Tavaly a színésznő és férje, Lukács Miklós óriási fölénnyel nyerte meg az RTL Klub három héten át tartó páros sztár vetélkedőjét, a Nyerő Párost. Gyerekkoruk óta állatszeretők, gyerekeiket is erre nevelik.
-Voltak kedvenc állataitok már gyerekkorotokban is, esetleg macskáitok?
-Mind a ketten már gyermekkorunkban is rendszeresen találkozhattunk a cicákkal, hiszen mindketten tartottunk otthon macskákat. A férjem Cirmit egy magyar vizslával és nimfapapagájokkal együtt tartotta, míg az én családom egyedüli állatként viselte Misi gondját.  
-Milyen macskáitok vannak most? Hogy hívják őket? Mi jellemző rájuk, milyen tulajdonságaik vannak?
-Jelenleg két cicánk van: Giczhyke, a 6 éves szürke színű skót lógófülű lány, illetve Zombi, a 3 éves cirmos szibériai kandúr. Giczhyke sokkal visszahúzódóbb, lassan oldódó típus, introvertáltnak is mondhatnánk. Zombi nagyon nyitott, nyugodt, domináns kandúr, inkább kutyákra jellemző tulajdonságokkal megáldva. Zombit minden érdekli, mindenhol követi Mikit a lakásban és idegen emberek vagy állatok sem tudják zavarba hozni. Bármikor képes játékból rátámadni a két 40 kg fölötti kutyánkra: Rozikára, a bullmasztiffra, illetve Duce-ra, a cane corso-ra. Giczhykét sosem bántotta senki, mégis bizalmatlan minden rokonunkkal. Este, amikor gyermekünket, Annabellát letesszük aludni, ha velünk marad, nem lehet levakarni, nagyon társas, illetve szociális macskává változik.
-Milyen vicces történetek estek meg a macskákkal?
-A legviccesebb történet, amikor Fésűs Nellynek küldtünk gyermekruhákat. Én szemetes zsákba gyűjtöttem a bejárati ajtó mellé a mosott, vasalt újszülött ruhákat. A férjem viszont azt hitte egy éjjel, hogy az valóban a szemetet tartalmazza és a pár hetes Zombi cica bezacskózott kakiját beledobta. Fésűs Nelly pedig később a ruhákat megkapva megtalálta a csinos kis színes zacskót, és azt hitte, abban lesz valamilyen babaékszer (amit még pluszban megígértünk) meglepetésből. De lett is meglepetés, amikor telefonon hívott minket, hogy megköszönje a ruhákat és a macskaürüléket.

Peller Anna

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu