Instagram
Horváth Éva szépségkirálynő

Éva 1978. november 23-án született Budapesten. Már gyerekkoromban is nagyon szerette az állatokat, a természetet. Jelentős orchidea és más virág-gyűjteménnyel rendelkezik. Az iskolában mindig is a reáldolgok érdekelték, ezért a tanulmányait is ezen a területen folytatta. 2003-ban végezett az Általános Vállalkozási Főiskolán, 2006-ban pedig a Corvinus Egyetemen. 1998 óta azonban az életét nemcsak a tanulás és család tölti ki, hanem aktív részese lett a szépségszakmának is. Ebben az évben lett Magyarország szépségkirálynője. Ennek köszönhetően több világversenyen vett részt, 2004-ben pedig megnyerte a görögországi Miss Tourism Planet választást is. Azóta számtalan modellmunkája volt és több magazin címlapján is szerepelt. Az elmúlt évek alatt több televíziós produkcióban is szerepelt: Szerencsekerék, Szombat esti láz, Barátok közt és sok embernek hozott szerencsét a Kenó és Skandináv Lottó sorsolások alkalmával. Jelenleg Nyíregyházán és a Cool TV-n vezet reggeli műsort, valamint az RTL KLUB-on elindult a Királynő című sorozata. Szabadidőjében a fitnessznek, és ha teheti, a búvárkodásnak hódol. Gyűjtőszenvedélye is akad bőven, ugyanis a cipőknek és a legtrendibb sminkeknek nem tud ellenállni. Nem elégszik meg a maga sikerével a Miss World Hungary 1998-as győztese. Horváth Éva úgy döntött, itt az ideje, hogy hasznosítsa diplomáját, és tapasztalatait a modellszakmából. A gyönyörű hölgy megalapította a Horváth Éva Modell Akadémiát. Éva szakmai tudását mi sem jelzi jobban, minthogy saját ruháit Görögországból a híres ruhatervezőtől, Panoszinasztól szerzi be. A szépséges modell imádja a tervező dögös ruháit, és egyébként sem szeretné, hogy az utcán szembetalálkozzon saját öltözetével. A csinos főnökasszony nem egyedül okítja a jelölteket, a szakma legjobbjai mutatják majd meg a járás, a smink, a hajápolás, az egészséges életmód és a protokoll csínját-bínját. Sőt, az órarendben színészmesterség is szerepel. Második kerületi, szépen berendezett lakása egy macska otthona is egyben.
-Gyerekkorodban voltak kedvenc állatok körülötted?
-Állatok mindig voltak körülöttem. Gyerekkoromban volt még egy fekete cicám, aki szétszedte a bútorokat és ezért a szüleim elajándékozták. Meg is sértődtem anyukámra, egy hétig nem álltam vele szóba. Utána volt egy Frici nevű kutyusom, aki a szüleimmel maradt, mert én elköltöztem otthonról. Ő már sajnos nincs velünk, de jól kijött a macskámmal is.
-Mostani macskád az első állatod a saját lakásodban?
-Igen, a cicát örökbe fogadtam, miután egyedül laktam és hiányérzetem volt. Eleinte féltem is tőle, hogy tönkreteszi a lakást és a bútort, de később már szinte beleszerelmesedtem. Mivel hosszabb ideig kutyám volt, csak a kutyát tudtam megfelelően gondozni, a macskához eleinte még nem értettem. Csak kiraktam neki a kaját és a macskaalmot.
-Milyen ő, milyen tulajdonságokkal bír?
-Macskusz szürke színű (orosz kék macskafajtaszerű, de tulajdonképpen rövidszőrű házimacska), herélt, most már két éves fiúcica. Van több rossz tulajdonsága is, pl. szinte csak a kaparófájára megy ki és a hibiszkuszomra nagyon szeret felmászni. De egy kb. 6 kg-os macska azért tud károkat is okozni a hibiszkuszban. Furcsa szokásai is vannak, pl. amikor fürdök, jön mindig velem és a fürdőkád szélén ül végig. A hálószobámban alszik velem együtt. A macska hozzáidomul az emberhez, ha felébredek, akkor kiül velem a teraszra. Nálam a macska már fontos tényező, pl. aki nem szereti a macskákat, az nem jön nálam szóba udvarlóként. De az idegeneket nem szereti az idegeneket. Ez azért ideális is lehet, mert ha vendég jön hozzám, nem megy hozzá oda és nem zavar minket. Csak azokhoz rokonokhoz megy, akiknél már jártam vele és ismeri őket.
Milyen vicces történet esett meg vele?
-Nagyon szeret rosszalkodni, kifut az erkélyre, felugrik, majd átbillen a korláton, és rendszeresen alattam lévő szomszédok teraszain landol, általában olyannál, aki nincs itthon. Egyszer egy olyan szomszédhoz esett, aki egy hétig Franciaországban nyaralt. De kimentettük a barátaimmal. Volt még egy szuper story: Én rendszeresen méregtelenítő, salaktalanító gyógyteákat iszom. Egy ilyen kúra folytán egyszer csak lefetyelésre lettem figyelmes. Kimegyek a konyhába és ott issza Macskusz a teámat. Mivel nagyon ízlett neki, most már velem együtt csinálja ő is a méregtelenítő kúrákat, az enyémmel együtt kiteszem neki is a teákat

Horváth Éva szépségkirálynő

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu