Instagram
Forró Krisztina

2003 augusztusában szerepelt Krisztina a CKM férfimagazinban, Serényi Krisztina rovatában. Rögtön utána jött a Playboy magazin válogatása, ahol a 12 legszebb magyar lány közé válogatták be. A döntő 2003. októberben az óbudai Dokk szórakozóhelyen volt. A magyar Playboy szeptemberi számában is szerepelt, ahol címlapon és belső oldalon is volt egy fotója. Ez alapján szavaztak az olvasók a lányokra. Ekkor ismerte meg az ország, a 12 lányról egy Playboy DVD is megjelent. Utána szerepelt még a Club 54 férfimagazinban. Közben elvégezte a Külkereskedelmi Szakközépiskolát és a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügyi szakügyintéző szakát, majd elkezdett dolgozni táncosként. Szerepelt a Balázs Show-ban (Bebizonyítom, hogy az én csajom a legdögösebb című adásban) és a TV2 Aktív műsorában. Mivel egy nagyon jól sikerült mexikói fotózáson van túl, ezért a jövőben fotómodellként szeretne dolgozni. Krisztina gyerek kora óta ismeri a Cicc…Macska Magazin újságot és főszerkesztőjét. Nem véletlen, ugyanis kisgyerek kora óta tenyészettek perzsa és sziámi macskákat, valamint rendszeresen jártak macskakiállításokra is. Édesanyja BuMe tag is volt.
-Úgy hallottuk, hogy születésed óta vannak macskáitok. Sorban milyen cicátok volt?
-Az első macskám sziámi volt, én 4-5 éves lehettem. Micurnak hívták, nagyon megsirattuk, amikor itt hagyott minket. Akkor már volt egy másik cicánk. Ő volt Dolly, a fehér színű perzsa macska. Érdekes, hogy életemben az összes macskánk 1 kivételével nőstény volt, ugyanis tenyészettük őket. 12 éves voltam, amikor kaptam egy Bo cicának keresztelt teknőctara perzsamacskát. Ő hűséges társam volt 8 évig. 19 éves koromban került hozzánk Ficánka, a régi típusú fóka sziámi macska. Ő is kislány, éppen most ivartalaníttattuk. Noel, a vörös házimacska pedig úgy került hozzánk, hogy anyukám férje hozta magával. Ő életem első kandúrja, most 5 éves. Már herélt macska.
-Tehát most két macskád van. Mi jellemző rájuk?
-Anyunak van egy hallakkal teli akváriuma. A múltkor láttam, hogy Ficánka órákig elidőzik az üvegfal mellett, mintegy meg akarja fogni a halakat, kapálózik a kis lábaival. Nagyon játékos, érdekes, hogy az ivartalanítása után lett még játékosabb. Rengeteg labdája, egere és egyéb játéka van, ezeket üti. Ő a főnök. Noel később került hozzánk, így Ficánka időnként megpofozza. Káposztásmegyeren még szabad tér is áll rendelkezésükre, olyan, mintha kertes házban laknánk, ugyanis a házunk melletti emeletes üzletek tetején szoktak találkozni a többi macskával. Noel mindig kijár verekedni és sérülésekkel tele érkezik haza. Noel egyébként nyugodtabb, sokat fekszik, szinte egy helyben. Kényelmes öregúr, bár még csak 5 éves.
-Milyen történetek estek meg velük?
-Noel egyik nap eltűnt. Anyukám nagyon megijedt, mert amikor hazafelé jött, egy vörös macskát látott az úton kiterítve, akit elütött az autó. Már megsirattuk Noelt. Egyszer csak este megjelent Noel, még soha nem örültünk neki így életében. Noel még a galambokat is megfogja, még dicsekszik is vele a gazdáinak. A lakásajtónk előtt sokszor láttunk már széttépett galambokat. Mindig Noel volt a tettes. Régebben még patkányokat is tartottam. Véletlen becsuktam elmenetel előtt Ficánkát abba a szobába, ahol a két patkányt is tartottam az akváriumunkban. Este hazajöttem, sajnos már egyik patkányom sem élt. Az egyiket megtette Ficánka, a másikat pedig megfojtotta. Így elmondható, hogy mind a kettő macskám nagy vadász.

Forró Krisztina

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu