Instagram
Cicciolina, a macskaszerető celeb

Cicciolina Staller Ilona néven látta meg a napvilágot Budapesten 1951-ben. Nagy társasági életet élt, a Metro Clubba járt szórakozni. A megélhetésért küzdő diáklány nagyon hamar, 13 évesen már modellként dolgozott az MTI-nél. Az olasz művésznevet felvett Staller Ilonát a mainál sokkal szigorúbb rendszerben, ha a törvények engedték volna, máglyán égetik el. Nyíltan vállalta, hogy olyan filmekben szerepelt, ahol testét bárhol megmutatta fedetlenül, nem titkolta kapcsolatait sem. Mégis elérte, hogy múltja ellenére képviselőként az olasz parlamentben dolgozzon. Számos könyv is megjelent róla, magyarul is. A jövőre hatvanadik életévét betöltő Cicciolina most készül férjhez menni, szerelme a nála jóval fiatalabb ügyvédje, Luca, aki tavaly jegyezte el a magyar sztárt. Ilona pedig, hogy legyen miről beszélni, bejelentette: hatvanévesen gyermeket akar szülni.
Cicciolina a negyedik reality show szereplése miatt érkezett Magyarországra. A filmes karriert politikusi pályára cserélő celeb farmos, táncos és középkori hangulatot idéző tévéműsorok után most az Ezek megőrültek stúdiójában forgatott. Lapunknak exkluzív interjút adott, ahol kiderült, nagyon szereti az állatokat, van otthon, Rómában kutyája, macskája is.
-Gyerekkorában, Budapesten is voltak kutyái, macskái?
-Igen, nagyon szerettem őket, sokszor kóbor állatokat is befogattam. Ezért segítek mostanában is számos állatmentő alapítványnak és szervezetnek.
-Rómában jelenleg milyen kedvenceket tart?
 -Van egy amerikai staffordshire kutyám és a régi, Giorgio nevű perzsa cicám. Giorgio egy füstszínű, gyönyörű, nagy lánycica. Neki tavaly születtek meg a kölykei, akiket cumisüvegből etettünk. A kisfiam nagyon vigyázott rájuk, neki köszönhető, hogy több kölyök a nehézségek ellenére is életben maradt.

Cicciolina

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu