Instagram
2017. évi események

A 2017. év.

 

Egyesületünket továbbra is támogatásban részesítette Ferencvárosi Önkormányzat (Köztisztaság (ingyenes kutyapiszok gyűjtőzacskó osztás), kutyatartók tájékoztatása a kulturált kutyatartás érdekében a Ferencvárosban, Budapest IX. kerületében című pályázati program támogatása című pályázati program), amelyből az alábbi dolgokat valósítottuk meg:

-A 2017. évi közérdekű tevékenység ellátásának támogatására kapott pénzből a kutyatulajdonosok tájékoztatását, kutyakaki gyűjtőzacskó gyártását és osztását finanszíroztuk, a médiakampány fő elemei a Google kampány, szórólapok és kutyaürülék-gyűjtőzacskók legyártása és osztása voltak. A Ferencvárosi Önkormányzattól kapott támogatást is ezekre a költségekre használtuk fel. Az egyéb tevékenységeket (pl. az egyesület fenntartása, stb.) más forrásból fedeztük.

-A Ferencvárosi Önkormányzat állategészségügyi feladataiban történő részvétel és szaktanácsadás

-Szervezetünk egyik fő programja a köztisztaság javítása, a szolgáltatási szerződésben is ezt jelöltük meg fő tevékenységnek. Mivel a kutyatartókat kívánjuk támogatni, számukra ingyenes tájékoztató szórólapokat és kutyaürülék-gyűjtőzacskókat osztottunk ki, hogy ilyen módon is elősegítsük a ferencvárosi utcák kutyabélsár általi szennyezettségét. A Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) Non-profit Kft. gyártotta le részünkre a kutyatulajdonosok tájékoztatására szolgáló szöveget tartalmazó szórólapokat és kutyaürülék-gyűjtőzacskókat, amiket a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) Non-profit Kft. és a Ferencvárosi Kutyatartók Érdekvédelmi Civil Szervezete osztott ki a kutyatartók részére, személyesen és postai úton is.

-Tevékenységünket médiakampánnyal is nagyon hangsúlyozottan reklámoztuk, ugyanis természetesen nem vagyunk képesek a kerületi kutyák szokásait megváltoztatni, ha a kutyatulajdonosok figyelmét nem keltjük fel. Google kampányt végeztünk az egyesület népszerűsítése érdekében. Elvégeztük még szervezetünk honlapjának (www.drhorvathdavid.hu/fkecsz) az újratervezését és internetes hirdetési kampányt (Google AdWords kampányok, médiaterv, interaktív hirdetések vásárlása, reklámmegjelenés, hirdetéseik megjelenítése, internetes kampányok lebonyolítása, stb.). A tájékoztató szórólapokat postai úton és személyesen juttattuk el a kutyatartókhoz. A postai kiküldés során természetesen a Magyar Posta Zrt. segítségével juttattuk el a szórólapokat és a leveleket a kutyatulajdonosokhoz.
Azt mondhatjuk, hogy a köztisztaság javítását és a kulturált kutyatartást megcélzó programunk sikeres volt (médiakampánnyal is hangsúlyozottan reklámoztuk a tevékenységünket), de a támogatási szerződésünk során elnyert összeg az összes költségünk csak egy részét fedezte. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat szíves segítsége megteremti minden évben az alapot arra, hogy egyesületünk létezzen és egyéb támogatásokat, pályázatokat kutasson fel és hasznot hajtson a Ferencvárosnak.

Január 15-én egyesületünk képviseltette magát a Ferencváros Újévi koncertjén, amit az Iparművészeti Múzeumban tartottak. Felléptek a MÁV Szimfonikusok (Csurgó Tamás) és a Virtuózok felfedezettjei (Kökény Tamás, Sándor Zoltán) is. Itt volt Dr. Bácskai János, Kállay Gáborné, Görgényi Máté, Illyés Miklós, Dr. Kulpinszky Eleonóra, Pál Tibor, Sajó Ákos, Szilágyi Zsolt, Fröhlich Péter, Szűcs Balázs, Bucsai Tímea, Oláh Lívia, Dr. Vas Imre, Takács Tibor, Kopeczky Lajos, Dr. Szél Ágoston, Cselovszki Zoltán, Dr. Szita Szabolcs, Dr. Tóth Lászlóné és Dr. Szilassy István is

Május 7-én Dr. Horváth Dávid elnökünk előadást tartott Zombory Miklós képviselő és alpolgármester teadélutánján a Bakáts téri házasságkötő teremben. Itt volt még Gönczi Ambrus, Zombory Miklós és Kecskeméti Róbert is.

Június 29-én részt vettünk a Ferencváros Magyary Zoltán Díja, Ferencváros Schmidt Egon díja és a Jegyzői Dicséretek ünnepélyes átadásán, amit a Ferencvárosi Önkormányzat Házasságkötő termében tartottak. Itt volt Dr. Bácskai János, Dr. Ruzsits Ákos, Kállay Gáborné, Illyés Miklós, Hidasi Gyula, Szabó István lantművész is. Ferencváros Schmidt Egon díját Sebők Endre, a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) Non-profit Kft. igazgatója kapta.

© 2020 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2020 Horváth Vet veterinary clinics. All rights reserved.
honlapkészítés
crossmenu