Instagram
2014. évi események

A 2014. év.

 

Egyesületünket továbbra is támogatásban részesítette Ferencvárosi Önkormányzat, amelyből az alábbi dolgokat valósítottuk meg:

-A 2014. évi közérdekű tevékenység ellátásának támogatására kapott pénzből a kutyatulajdonosok tájékoztatását finanszíroztuk főleg, a médiakampány 3 fő eleme a szórólapok megtervezése, megszerkesztése, legyártása, a kutyatulajdonosok értesítése és a civil szervezetünk honlapjának teljes újratervezése, a rólunk megjelent újságcikkek bescannelése, a honlap grafikájának megvalósítása és feltöltése. A Ferencvárosi Önkormányzattól kapott támogatást is ezekre a költségekre használtuk fel. Az egyéb tevékenységeket (mikrochipezés befejezése, kutyaürülék-gyűjtőzacskók legyártása és osztása, az egyesület fenntartása, stb.) más forrásból fedeztük.

-Szervezetünk egyik fő programja a köztisztaság javítása, a szolgáltatási szerződésben is ezt jelöltük meg fő tevékenységnek. Mivel a kutyatartókat kívánjuk támogatni, számukra ingyenes tájékoztató szórólapokat osztottunk ki, hogy ilyen módon is elősegítsük a ferencvárosi utcák kutyabélsár általi szennyezettségét. A Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. tervezte meg és gyártotta le részünkre a kutyatulajdonosok tájékoztatására szolgáló szöveget tartalmazó szórólapokat, amiket mi osztottunk ki a kutyatartók részére.

-Tevékenységünket médiakampánnyal is nagyon hangsúlyozottan reklámoztuk, ugyanis természetesen nem vagyunk képesek a kerületi kutyák szokásait megváltoztatni, ha a kutyatulajdonosok figyelmét nem keltjük fel. Ebben az évben újra terveztettük és szerkesztettük a kutyatulajdonosok részére szóló kiadványokat és leveleket. Ezt a feladatot a Senye Bt. végezte el. A tájékoztató szórólapokat postai úton és személyesen juttattuk el a kutyatartókhoz. A postai kiküldés során természetesen a Magyar Posta Zrt. segítségével juttattuk el a szórólapokat és a leveleket a kutyatulajdonosokhoz.

-A 2014. évben egyik legfontosabb tevékenységünk volt a civil szervezetünk honlapjának teljes újratervezése, elkészítése és ennek komplett megvalósítása. Ez azt jelentette, hogy újra átgondoltuk eddigi tevékenységeinket (a 2001. évtől a 2014. évig terjedő, azaz 14 év alatti eredményeinket összegeztük és fogalmaztuk meg), bescanneltettünk rengeteg újságcikket, megterveztettük egyesületünk grafikáját, a szövegekhez képeket helyeztünk, újrafogalmaztuk az általános tájékoztatókat, a belépési nyilatkozatunkat, az alapadatokat és az egészet egy új, nagyon tetszetős grafikai formában valósítottuk meg. Erre több cég közül azt a Honlap-profi céget választottuk ki, amelynek vezetője Vörös László jó pár ilyen jellegű honlapot tervezett és kivitelezett már. A Vállalkozó weblap tervezési szolgáltatást nyújtott a Megrendelő számára. További feladatai voltak még a civil szervezet fényképeinek és újságcikkeinek szkennelése, színkorrekciója, élesítése, optimalizálása a webre, valamint egy alapszintű keresőoptimalizálás. A weboldal a megrendelő által megadott domain néven lett elérhető, ami az egyesület tulajdona, a www.drhorvathdavid.hu/fkecsz oldalon, ami az egyesület tulajdonában van. A weboldal Drupal 7 alapú rendszerben lett kivitelezve. A weboldal megjelenítése IE9-es rendszertől lett tesztelve.

-Folytattuk a ferencvárosi kutyák ingyenes mikrochipes megjelölését több ferencvárosi önkormányzati körzetben, valamint népszerűsítettük az egyedi megjelölést a kulturált kutyatartás érdekében, de ezt egyéb forrásból.
Azt mondhatjuk, hogy a köztisztaság javítását és a kulturált kutyatartást megcélzó programunk a 2014. évben sikeres volt (médiakampánnyal is hangsúlyozottan reklámoztuk a tevékenységünket), de a támogatási szerződésünk során elnyert összeg az összes költségünk csak egy részét fedezte. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat szíves segítsége megteremti minden évben az alapot arra, hogy egyesületünk létezzen és egyéb támogatásokat, pályázatokat kutasson fel és hasznot hajtson a Ferencvárosnak.

Szervezetünk részt vett március 12-én a Ferencvárosi civil szervezetek szakmai napján, amit a Leövey Klára Gimnáziumban rendeztek meg.

Egyesületünk elnöke és tiszteletbeli elnöke május 21-én interjút adott a FKÉCSz 9 TV-nek a Bakáts téren és a kerületi Pinceszínházban, Zombory Miklós alpolgármester társaságában.

Szerepeltünk a helyi sajtóorgánumban:
9.tv (Ferencvárosi TV), Ferencvárosi Kutyatartók Érdekvédelmi Civil Szervezete, mikrochipezés, kulturált kutyatartás, Dr. Horváth Dávid, Zombori Miklós, Dr. Benkó Sándor interjú, 2014. 6. 10.

© 2020 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2020 Horváth Vet veterinary clinics. All rights reserved.
honlapkészítés
crossmenu