Instagram
2012. évi események

A 2012. év.

 

Egyesületünket továbbra is támogatásban részesítette Ferencvárosi Önkormányzat, amelyből az alábbi dolgokat valósítottuk meg:

-A 2012. évi közérdekű tevékenység ellátásának támogatására kapott pénzből a kutyakaki-gyűjtőzacskók legyártását és osztását finanszíroztuk főleg, illetve egyesületünk egyéb költségeire használtuk fel. Szervezetünk egyik fő programja a köztisztaság javítása, a szolgáltatási szerződésben is ezt jelöltük meg fő tevékenységnek. Mivel a kutyatartókat kívánjuk támogatni, számukra ingyenes kutyabélsár-gyűjtőzacskókat osztunk és osztatunk ki, hogy ilyen módon is elősegítsük a ferencvárosi utcák kutyabélsár általi szennyezettségét. A Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. gyártotta le részünkre a kutyabélsár-gyűjtőzacskókat, a zacskókat ingyenesen bocsátottuk és bocsátattuk a kutyatartók részére. A kutyabélsár-gyűjtőzacskókat a kihelyezett zöld fémtartókban találhatták meg a kutyájukat sétáltató ferencvárosi lakók (a tartók és a visszagyűjtők az autófelhajtást megakadályozó zöld oszlopokra lettek felszerelve, a belső- és középső-Ferencváros területein). A tartókon kívül bárki hozzájuthatott még zacskókhoz a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. beszámolóján feltüntetett helyeken.

-Tevékenységünket médiakampánnyal is nagyon hangsúlyozottan reklámoztuk, ugyanis természetesen nem vagyunk képesek a kerületi kutyák szokásait megváltoztatni, ha a kutyatulajdonosok figyelmét nem keltjük fel. Ebben az évben újra terveztettünk, szerkesztettünk a kutyatulajdonosok számára a kiadványokat, leveleket és szórólapokat. Ezt a feladatot a Senye Bt végezte (kiadvány szerkesztés, kiadvány nyomtatás és vágás). A tájékoztatókat postai úton és személyesen juttattuk el a kutyatartókhoz.

-Folytattuk a ferencvárosi kutyák ingyenes (Önkormányzat által támogatott) mikrochipes megjelölését több ferencvárosi önkormányzati körzetben, valamint népszerűsítettük az egyedi megjelölést a kulturált kutyatartás érdekében.
Azt mondhatjuk, hogy a köztisztaság javítását és a kulturált kutyatartást megcélzó programunk a 2012. évben sikeres volt (médiakampánnyal is hangsúlyozottan reklámoztuk a tevékenységünket), de a támogatási szerződésünk során elnyert összeg az összes költségünk csak kb. 10%-át fedezte. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat szíves segítsége megteremti minden évben az alapot arra, hogy egyesületünk létezzen és egyéb támogatásokat, pályázatokat kutasson fel és hasznot hajtson a Ferencvárosnak.

Az alábbi helyeken szerepeltünk a különböző sajtóorgánumokban:
Új Ász, IX. évfolyam, 2. szám, 2012. január 3., Itt az ebadó Kóbor kutyák éve lesz 2012?
Bors, 2012. augusztus 2., XIII. évf., Színes tippek Hosszabb lánc és chip védi a kutyákat
Ferencváros, 2012. november 5., Folytatódik az ingyenes mikrochipezés a ferencvárosi kutyáknál
Hírlevél, 2012. 13. évfolyam, 3. szám
Echo TV, Híradó, mikrochip, 2012. 11. 20.
MTV Híradó, Híradó, mikrochip, 2012. 11. 21.

© 2020 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2020 Horváth Vet veterinary clinics. All rights reserved.
honlapkészítés
crossmenu