Instagram
2010. évi események

A 2010. év

 

Egyesületünket továbbra is támogatásban részesítette Ferencvárosi Önkormányzat (Környezetvédelmi, Közterületi és Közbiztonsági Bizottság) és a Fővárosi Önkormányzat Esélyegyenlőségi, Foglalkoztatáspolitikai és Kisebbségi Bizottság 2009. évi „Civil célú bizottsági keret” pályázatán (Köztisztaság a kulturált kutyatartás segítségével a Ferencvárosban) is sikeresek voltunk, amelyekből az alábbi dolgokat valósítottuk meg:
-A pályázatokból a kutyakaki-gyűjtőzacskók legyártását finanszíroztuk. Szervezetünk egyik fő programja a köztisztaság javítása, a szolgáltatási szerződésben is ezt jelöltük meg fő tevékenységnek. Mivel a kutyatartókat kívánjuk támogatni, számukra ingyenes kutyabélsár-gyűjtőzacskókat osztunk és osztatunk ki, hogy ilyen módon is elősegítsük a ferencvárosi utcák kutyabélsár általi szennyezettségét. A Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. gyártotta le részünkre a kutyabélsár-gyűjtőzacskókat, a zacskókat ingyenesen bocsátottuk és bocsátattuk a kutyatartók részére. A kutyabélsár-gyűjtőzacskókat a kihelyezett zöld fémtartókban találhatják meg a kutyájukat sétáltató ferencvárosi lakók (a tartók és a visszagyűjtők az autófelhajtást megakadályozó zöld oszlopokra lettek felszerelve, a belső- és középső-Ferencváros területein). A tartókon kívül bárki hozzájuthat még zacskókhoz a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. beszámolóján feltüntetett helyeken.
-A köztisztasági program során felhasznált eszközök legyártásához, a sajtóorgánumokkal történő kapcsolattartáshoz, a közgyűlés szervezéséhez, az eredményes pályázatokhoz és minden egyéb ügyintézéshez szükséges telefonbeszélgetéseket és utazásokat Pannon GSM Praktikum feltöltő-kártyák és üzemanyag megvásárlásával tudtuk megoldani. A médiakampány keretében szükséges ügyintézéshez is igénybe vettük a telefon- és gépkocsi-használatot.
-Tevékenységünket médiakampánnyal is nagyon hangsúlyozottan reklámoztuk, ugyanis természetesen nem vagyunk képesek a kerületi kutyák szokásait megváltoztatni, ha a kutyatulajdonosok figyelmét nem keltjük fel. Ebben az évben újra terveztettünk, szerkesztettünk a kutyatulajdonosok számára színes kiadványokat és szórólapokat.

A Ferencvárosi kutyák szépségversenye

2010. szeptember 18-án megrendeztük a kerület történetében először a Ferencvárosi kutyák szépségversenyét a Lenhossék parkban, ahol a zsűri elnöke Nick Árpád erőművész volt, a zsűri tagjai voltak még Takács Miklós és Dr. Horváth Dávid. Az eseményen részt vett a főpolgármester helyettes és a ferencvárosi alpolgármester.

A Ferencvárosi kutyák szépségversenye​

Az alábbi helyeken szerepeltünk a különböző sajtóorgánumokban:
Helyi Téma, 2010. március 31., A felelős ebtartás minden kerületi polgár feladata!
Helyi Téma, 2010. május 12., Rendszeresen takarítják a ferencvárosi kutyafuttatókat Ide hozhatod négylábú kedvencedet!

© 2020 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2020 Horváth Vet veterinary clinics. All rights reserved.
honlapkészítés
crossmenu