Instagram
2008. évi események

A 2008. év.

 

Egyesületünket továbbra is támogatásban részesítette Ferencvárosi Önkormányzat (Környezetvédelmi, Közterületi és Közbiztonsági Bizottság) és a Fővárosi Önkormányzat civil szervezetek pályázatán is sikeresek voltunk, amelyekből az alábbi dolgokat valósítottuk meg:
-A pályázatokból a kutyakaki-gyűjtőzacskók legyártását finanszíroztuk. Szervezetünk egyik fő programja a köztisztaság javítása, a szolgáltatási szerződésben is ezt jelöltük meg fő tevékenységnek. Mivel a kutyatartókat kívánjuk támogatni, számukra ingyenes kutyabélsár-gyűjtőzacskókat osztunk és osztatunk ki, hogy ilyen módon is elősegítsük a ferencvárosi utcák kutyabélsár általi szennyezettségét. A Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. gyártotta le részünkre a kutyabélsár-gyűjtőzacskókat, a zacskókat ingyenesen bocsátottuk és bocsátattuk a kutyatartók részére. A kutyabélsár-gyűjtőzacskókat a kihelyezett zöld fémtartókban találhatják meg a kutyájukat sétáltató ferencvárosi lakók (a tartók és a visszagyűjtők az autófelhajtást megakadályozó zöld oszlopokra lettek felszerelve, a belső- és középső-Ferencváros területein). A tartókon kívül bárki hozzájuthat még zacskókhoz a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató- és Ellátó (FeSzoFE) kiemelkedően közhasznú Nonprofit Kft. beszámolóján feltüntetett helyeken.
-A köztisztasági program során felhasznált eszközök legyártásához, a sajtóorgánumokkal történő kapcsolattartáshoz, a közgyűlés szervezéséhez, az eredményes pályázatokhoz és minden egyéb ügyintézéshez szükséges telefonbeszélgetéseket és utazásokat Pannon GSM Praktikum feltöltő-kártyák és üzemanyag megvásárlásával tudtuk megoldani. A médiakampány keretében szükséges ügyintézéshez is igénybe vettük a telefon- és gépkocsi-használatot.
-Tevékenységünket médiakampánnyal is nagyon hangsúlyozottan reklámoztuk, ugyanis természetesen nem vagyunk képesek a kerületi kutyák szokásait megváltoztatni, ha a kutyatulajdonosok figyelmét nem keltjük fel. Ebben az évben újra terveztettünk, szerkesztettünk a kutyatulajdonosok számára színes kiadványokat és szórólapokat.

Az alábbi helyeken szerepeltünk a különböző sajtóorgánumokban:
Állategészségügyi Címkereső, 2008. 1. szám, XIV. évfolyam, Egyesületek, Ferencvárosi Kutyatartók Érdekvédelmi Civil Szervezete
Állategészségügyi Címkereső, 2008. 2. szám, XIV. évfolyam, Egyesületek, Ferencvárosi Kutyatartók Érdekvédelmi Civil Szervezete
Napi Ász, 2008. március 13., szerda, V. évfolyam, 73. szám, Ferencvárosi Kutyatartók Érdekvédelmi Civil Szervezete

© 2020 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2020 Horváth Vet veterinary clinics. All rights reserved.
honlapkészítés
crossmenu