Instagram
Akik már jártak nálunk

Akiknek a kedvenceit kezeltük, vagy szaktanácsot adtunk nekik:

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert, Jászai Mari-díjas színész (Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, De kik azok a Lumnitzer nővérek?, 56 csepp vér, stb.), műsorvezető (Reggeli, Heti hetes, X-Faktor, Szenzációs négyes, stb.), rendező, a Nemzeti Színház igazgatója, festőművész: Sárika, a keverék kutya.

Alföldi Róbert

Alpern Julianna

Alpern Julianna, képviselő: Hekky, a közép uszkár

Alpern Julianna

Avarkeszi Dezső Dr.

Dr. Avarkeszi Dezső, országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára: Ariel, az ír-szetter.

Avarkeszi Dezső Dr.

Árpa Attila

Árpa Attila, színész (Hippolyt, Meseautó, Egy szoknya, egy nadrág, Csajok Monte Carlóban, Borgiák, Inferno, Emerald City, Atomszőke, Colette, A kém, aki dobott engem, stb.), producer (Argo), rendező, író: Frisco, a maine coon macska és Paraszt, a keverék macska, Kókusz és Totó, a házimacskák.

Árpa Attila

Babos Norbert

Babos Norbert, énekes (Popular, Neo): Lulu, a pekingi-palotakutya

Babos Norbert

Bajzák M. Erzsébet

Bajzák M. Erzsébet (Eszter nővér), Pro Ecclesia Hungariae-, Pro Paedagogia Christiana- és Trefort Ágoston közoktatási-díjas tanár, főpásztor, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjének polgári tagozatos kitüntetettje, a Patrona Hungariae Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti iskola igazgatója, a Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet vezetője: Dínó, a német dog és Honza, a bernáthegyi kutya.

Bajzák M. Erzsébet

Balázs Fecó

Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész (Neoton, Taurus, Korál): Gipsy, a lhasa apso.

Balázs Fecó

Balogh Robin

Balogh Robin, professzionális testépítő versenyző a Men’s Physique kategóriában (Európából elsőként szerzett profi kártyát,
Európa Bajnokságot nyert 2013-ban, az Arnold Classic Europe-on egy ezüstérmet és egy bronzérmet nyert a Világbajnokságon): Saphira, az amerikai staffordshire terrier.

Balogh Robin

Bardóczy Attila

Bardóczy Attila, színművész (A rítus, A kém, Jóban Rosszban, stb.), operettszínész: Micó, a sziámi macska

Bardóczy Attila

Bánfalvy Ágnes

Bánfalvy Ágnes, Pepita-díjas színművésznő (Szabadíts meg a gonosztól, Kojak Budapesten, Mephisto, 6:3, Amerikai rapszódia, Kémjátszma, Állítsátok meg Terézanyut!, Kaméleon, Álom.net, Argo, A kém, aki dobott engem, Abigél, Kisváros, stb.): Benci, Bözsi és Micur, a házimacskák.

Bánfalvy Ágnes

Bánsághi Tamás

Bánsághi Tamás, újságíró (Ötlet), főszerkesztő, képviselő, alpolgármester: Pisti, a zebrapinty

Bánsághi Tamás

Bátky Endre

Bátky Endre, képviselő: macska

Bátky Endre

Bátorfi István Dr.

Dr. Bátorfi István, orvos, asztaliteniszező, asztalitenisz-edző (az Európa-bajnok asztaliteniszező Bátorfi Csilla és a serdülő Európa-bajnok Bátorfi Zoltán edzője), úttörő-olimpia győztes hegedűs és asztaliteniszező: Hugo, a keverék kutya.

Bátorfi István Dr.

Bátorfi Zoltán

Bátorfi Zoltán, 10-szeres magyar bajnok és serdülő Európa-bajnok asztaliteniszező, a magyar női asztalitenisz válogatott szövetségi kapitánya: Kalinotxo, a Jack Russell terrier.

Bátorfi István Dr.

Benkó Sándor Dr.

Dr. Benkó Sándor, Kossuth-, EMeRton-, Hungaroton Életmű-, Liszt Ferenc-, Prima Primissima-díjas, Montreux és San Sebastian Jazzfesztivál-díjas, a Magyar Érdemrend középkeresztjével kitüntetett klarinétos, a Benkó Dixieland Band alapítója, vezetője: Pamacs, a bobtail.

Benkó Sándor

Benkő Péter

Benkő Péter, kétszeres Jászai Mari-díjas színművész (Egri csillagok, A koppányi aga testamentuma, A fekete város, Kántor, A Pogány Madonna, Julianus barát, Família Kft., Privát kopó, Kisváros, Szomszédok, Diplomatavadász, stb.): kutya.

Benkő Péter

Berzsenyi Krisztina

Berzsenyi Krisztina, Együtt a Művészetért és Táncművészetért-díjas, Nemzetközi legjobb látvány-díjas jelmeztervező (Nemzeti Színház, Katona József Színház, Új Színház, Merlin Színház, Pesti Színház, Kaposvári Színház, Kecskeméti Színház, Szolnoki Színház, Bozsik Yvette társulat, Presszó, Az alkimista és a szűz, stb.), díszlettervező: csivava.

Berzsenyi Krisztina

Bock Attila

Bock Attila (Márió), harmonikás (Márió, a harmonikás): Vakarcs, a házimacska.

Bock Attila

Borbély Lénárd

Borbély Lénárd, képviselő, polgármester: macska

Borbély Lénárd

Borbiczki Ferenc

Borbiczki Ferenc, Jászai Mari-díjas színművész (Família Kft., Kisváros, Privát kopó, Frici, a vállalkozó szellem, Kisváros, A viszkis, Most van most, 200 első randi, Drága örökösök, stb.): Mamaci és Sárika, a házimacskák.

Borbiczki Ferenc

Both Zoltán

Both Zoltán, hazánk egyetlen hivatalos vadállatbefogója, A vadállatbefogó-cenzúra nélkül című könyv szerzője: Jack, a zöld leguán.

Both Zoltán

Bozsó Péter

Bozsó Péter, színművész (A hídember, Magyar vándor, Egy bolond százat csinál, Kisváros, Jóban, Rosszban, Kossuthkifli, stb.), rendező: Steffy, a golden-retriever.

Bozsó Péter

Briem „Gulli“ Gunnlaugur

Gunnlaugur „Gulli“ Briem, dobos (Mezzoforte, Djabe), zeneszerző, közreműködő és musical zenész (Earth Affair, Philip Catherine, The Miami Sound Machine, Gus Gus, Björk, David O’Higgins, Madonna, Mornington Lockett, Joe Hubbard, Tony Smith, Ike Leo, Michael Ball, Jonn Savannah, Hilaire Penda, Fi-Be, The Dreem Team, British National Symphony Orchestra, Fridrik Karlsson, Evita, Jesus Christ Superstar, Blood Brothers, Whistle down the Wind, Carmen Negra, stb.): házimacska.

Briem „Gulli“ Gunnlaugur

Brusselen Fernand

Őexcellenciája Fernand Van Brusselen, a Belga Királyság magyarországi nagykövete: kutya.


Buglya Gergely

Buglya Gergely, újságíró, a CKM divatszerkesztője, a Haszon nőknek magazin szépségrovat vezetője, a Sport&Style felelős szerkesztője, a Men’s Health magazin főszerkesztője: Bambusz és Krampusz, a házimacskák.

Buglya Gergely

Busa Gabriella Dr.

Háromszoros kick-box világbajnok, az Exatlon fődíjának győztese: Masni, a francia bulldog, Nokedli, a mopsz.

Dr. Busa Gabriella

Cs. Németh Lajos

Cs. Németh Lajos, Aase-díjas színművész (Katonazene, Háry János, A tizedes meg a többiek, Kegyenc, Égigérő fű, Szeretők, A temetetlen halott, Állítsátok meg Terézanyut!, Rokonok, Nagyvizit, Szabadság, szerelem, Bors, A dunai hajós, Mint oldott kéve, Széchenyi napjai, A fantasztikus nagynéni, Família Kft., Patika, Kisváros, Tűzvonalban, Jóban Rosszban, stb.): Micsu, Frici, Mirciske és Cincike, a házimacskák.

Cs. Németh Lajos

Csabai Mátyás Dr.

Dr. Csabai Mátyás, újságíró, a Lemezbörze, …plusz magazin főszerkesztője: Trockadero, az amerikai staffordshire terrier.

Csabai Mátyás Dr.

Csötönyi Sándor

Csötönyi Sándor, boxoló, boxedző, a Magyar Ökölvívó Szövetség szövetségi kapitánya, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke: csau-csau.

Csötönyi Sándor

Debreczeni Ákos

Debreczeni Ákos, dobos (Charme), újságíró (Hangover Budapest, Programok Budapesten): Dana, a labrador.

Debreczeni Ákos

Demjén Bence

Demjén Bence, grafikusművész, számítógépes játéktervező: Zsivány, a sziámi macska


Dengyel Iván

Dengyel Iván, Jászai Mari-díjas színművész (Roncsfilm, Honfoglalás, Üvegtigris, Valami Amerika, Csocsó, avagy éljen május elseje!, A Hídember, Szabadság, szerelem, Magic Boys, Linda, Szomszédok, Família Kft., Kisváros, Tűzvonalban, Aranyélet, Csak színház és más semmi, A Tanár, stb.): Zsófi, az angol cocker-spániel.

Dengyel Iván

Dékány Ágoston

Dékány Ágoston, grafikus- és festőművész, régészeti tárgyrajzoló, Csepel díszpolgára: Donald és Tajfi, a kis spitzek.

Dékány Ágoston

Dér Andrea

Dér Andrea, újságíró, a Nordi Északikutyás Hírmagazin főszerkesztője, a Siberian Diamondland Kennel tulajdonosa: Alaszka, a szamojéd.

Dér Andrea

Dinyés Soma

Dinyés Soma, zeneelmélet-tanár, karmester, orgonista, az Ars Longa Ének- és Kamarazenekar alapítója, a Budapesti Fesztiválzenekar, szólista (Budapesti Fesztiválzenekar, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Erkel Ferenc Kamarazenekar, Nemzeti Filharmonikusok, Nyíregyházi Cantemus Kórus, Alba Regia Szimfonikus Zenekar, Exsultate Fiúkórus, Prágai Kamaraszimfonikusok, Anima Musicae Kamarazenekar, Pozsonyi Solamente Naturali Kamarazenekar, stb.), a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek vezető karnagya és művészeti vezetője: házimacska.

Dinyés Soma

Dolák-Saly Róbert

Dolák-Saly Róbert, eMeRton-díjas író, költő, zeneszerző, szövegíró, színművész (Moziklip, Csinibaba, Le a fejjel, stb.), humorista (L‘art pour l‘art Társulat): Lili és Pötyi, a házimacskák.

Dolák-Saly Róbert

Dombai Gábor

Dombai Gábor, képviselő: Artúr, a német boxer.

Dombai Gábor

Dorozsmai Péter

Dorozsmai Péter, dobos (Korál, East, Ákos band), producer, zeneszerző, hangmérnök, a Tom-Tom Stúdió alapítója: angol cocker-spániel.

Dorozsmai Péter

Dóra Melinda Tünde

Dóra Melinda Tünde, író (Kertkaland), újságíró, főszerkesztő (Business Who is Who Hungary, Budapest Business Journal), kertészettulajdonos: Nyuszi, az ír-farkaskutya és Caligula, a házimacska.

Dóra Melinda Tünde

Drobilich Tímea

Drobilich Tímea, újságíró, fotóriporter: Csavargó, a házimacska.

Drobilich Tímea

Dvornik Gábor

Dvornik Gábor, 35Awards-, National Geographic-, Magyar Sajtófotó- és Ezüstgerely-díjas fotóművész, operatőr, képviselő: Jessy, a keverék kutya.

Dvornik Gábor

Eke Angéla

Eke Angéla, Junior Prima-díjas színésznő, bábszínművésznő (Tűzvonalban, Csak színház és más semmi, Apatigris, stb.): Lucica, a házimacska.

Eke Angéla

Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő (Cha-Cha-Cha, Én és a kisöcsém, Liszt Ferenc élete, Boszorkányszombat, Az élet muzsikája (Kálmán Imréről), Megfelelő ember kényes feladatra, Eldorádó, Hanussen, Tanmesék a szexről, Eszterkönyv, Csapd le csacsi!, A skorpió megeszi az ikreket reggelire, Halálutak és angyalok, Sztracsatella, Csajok, Szeressük egymást gyerekek!, Kontroll, Alterego, Overnight, Utolsó jelentés Annáról, Privát kopó, stb.), színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Vígszínház igazgatója: Rozi, a keverék kutya.

Eszenyi Enikő

Fadgyas F. Gábor

Fadgyas F. Gábor, hegymászó, író (Vulkántúrák, A barlangoktól a tűzhányókig, stb.): aranyhörcsög.

Fadgyas F. Gábor

Faházi János

Faházi János, háromszoros magyar bajnok, Tízek-bajnok, világbajnoki 3. helyezett és kétszeres Európa-bajnoki 3. helyezett asztaliteniszező: kutya.

Faházi János

Stefano Favaro

Stefano Favaro, üzletember (a Faster Promotion PR ügynökség alapítója), promoter, topmenedzser (a motorvilágbajnok Talmácsi Gábor és a Magyar Everest Expedíció 2017 egykori menedzsere), pilóta (Párizs-Dakar rali), DJ: Vackor, a weimari vizsla és Teo, a rövidszőrű magyar vizsla.


Fehér Adrienn

Fehér Adrienn, eMeRTon-díjas énekesnő, színésznő (Oltári csajok, Álomlányok, Cabaret, Chicago, Hair, Katonadolog, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A kis herceg, Néró és a sztárcsinálók, stb.): Pikachu, a keverék macska.

Fehér Adrienn

Fekete Tibor

Fekete Tibor, képviselő: Cicero, a brit rövid szőrű macska.

Fekete Tibor

Fekete Tibor (Samu)

Fekete Tibor (Samu), Artisjus Zenei Alapítvány-díjas basszusgitáros (És együttes, Wastaps, Korál, Ákos band): angol cocker spániel, perzsa macskák.

Fekete Tibor

Fischl Mónika

Fischl Mónika, Artisjus- és Honthy-díjas színésznő (A varázsfuvola, Az Éj királynője, Taviata, Violetta, Don Pasquale, Carmen, A cigánybáró, Madame Pompadour, A montmartre-i ibolya, Cirkuszhercegnő, A csárdáskirálynő, Marica grófnő, A mosoly országa, A víg özvegy, Luxemburg grófja, Cigányszerelem, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Csókos asszony, stb.), énekesnő, a Budapesti Operettszínház primadonnája: Mina, Marci és Manó, a házimacskák.

Fischl Mónika

Fodor András Attila Dr.

Dr. Fodor András Attila, országgyűlési képviselő: Cirmi, a házimacska.

Dr. Fodor András Attila

Forró Krisztina

Forró Krisztina, modell, playmate, a Playboy magazin 2003-as Playmate versenyének döntőse: Ficánka, a sziámi macska és Noel, a házimacska.

Forró Krisztina

Fölk B. Zoltán

Fölk B. Zoltán, képviselő, alpolgármester: rövidszőrű tacskó


Frenyó Ágnes (Ágnes Vanilla)

Frenyó Ágnes (Ágnes Vanilla), aranylemezes énekesnő (Message), költő: házimacska.

Frenyó Ágnes

Funnah Fanny

Funnah Fanny, énekesnő (Carpe Diem), műsorvezető (Tengerjáró): Odessa, a perzsa macska.

Funnah Fanni

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás, atléta (tájfutó, duatlon szenior olimpiai bajok, Laser-Run Európa-bajnok, Laser-Run VB master világbajnok, tereprally bajnok), manöken, újságíró, televíziós műsorvezető (Szerencsekerék, Jó Reggelt, Magyarország, Tények, Autószalon, Állat-barát, Futtában, Híradó, ATV Starrt, stb.): Jackie, a német pincser keverék.


Gazdag Dániel

Gazdag Dániel, magyar válogatott labdarúgó, aki a Budapesti Honvéddal magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes volt, az MLS-ben ezüstérmes a Philadelhia Unionnal, elnyerte az MLSZ rangadó Díját Az év góljával, az év legjobb 21 éven aluli játékosa is volt az NB I-ben a HLSZ szavazásán, nyert Tichy-díjat (az év kispesti gólja), Bányai-díjat (az év ifjúsági játékosa) és Nemes-díjat (az év felfedezettje): Wendy, a miniatűr bullterrier.


Gálhidi György

Gálhidi György, magyar válogatott labdarúgó (Vasas Izzó, Tatabányai BSC, Csepel SC, BVSC, stb.), labdarúgó edző (Csepel SC, Soproni LC, Dunaferr, Budapest Honvéd FC, Kispest-Honvéd, Diósgyőri VTK, Kecskeméti TE, Lombard Pápa, Szeged.

Gálhidi György

Gáspár Róbert

Gáspár Róbert, rendezvényszervező, a Rise FM rádió tulajdonosa: Junior, a keverék kutya.

Gáspár Róbert

Gáti Katalin

Gáti Katalin (Kathleen Gati), színművésznő (Sose halunk meg, Patika, A napfény íze, New York rendőrei, Döglött akták, Vejedre ütök, Las Vegas, Vészhelyzet, Született feleségek, 24, NCIS-Tengerészeti helyszínelők, A mentalista, Hazudj, ha tudsz, Transformers 3, Fear the walking dead, General Hospital, stb.): Gigi, az ékszerteknős.

Gáti Katalin

Gönczi Ambrus Dr.

Dr. Gönczi Ambrus, Budapestért-díjas helytörténész, muzeológus, a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény múzeumvezetője: Gesztenye, a törpenyúl.

Dr. Gönczi Ambrus

Grunwalsky Ferenc

Grunwalsky Ferenc, Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr (Könnyű testi sértés, Falfúró, Mr. Universe, Könnyű vér, Goldberg variációk, Roncsfilm, Gengszterfilm, Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten, Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél, Anyád! A szúnyogok, Kelj fel, komám, ne aludjál!, stb.): Artúr, Cicóka és Huppi, a házimacskák.

Grunwalsky Ferenc

Gurbán Miklós

Gurbán Miklós, Balázs Béla-díjas operatőr (Európa expressz, Kisváros, Barátok közt, Zsaruvér és Csigavér, stb.): Titike, a wolfspitz kutya, Caca, a perzsa macska és Jim Bean, a maine coon macska.

Gurbán Miklós

Gyurákovics Andrea

Gyurákovics Andrea, képviselő: Nyuszó, az angóra törpenyúl

Gyurákovics Andrea

Hacser Józsa

Hacser Józsa, kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő (Az élet muzsikája, A miniszter félrelép, Apám beájulna, Üvegtigris, De kik azok a Lumnitzer nővérek?, Bors, Szomszédok, Kisváros, Pasik, stb.): Szüri, Tapici, Picur, Buckó, Pötyi és Maszat, a házimacskák.

Hacser Józsa

Hajdú Béla

Hajdú Béla, képviselő, polgármester: kutya.


Hajdú Szabina

Hajdú Szabina, énekesnő (4FClub): Pici, az angol masztiff.

Hajdú Szabina

Hamvas Zoltán

Hamvas Zoltán, Gundel Károly-díjas chef (Lúdláb vendéglő, Régi Országház étterem, Fórum Hotel, Kempinski Hotel), a Gerbeaud, az Onyx (Kelet- Európa első két Michelin-csillagos étterme), a Michelin-csillagos Stand és a Stand25 éttermek társtulajdonosa, az Európa-bajnok magyar Bocuse d’Or szakácscsapat trénere, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének gasztronómiai társelnöke, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kurátora: Tigris, a bichon bolognais.

Hamvas Zoltán

Harcsa Rebeka

Harcsa Rebeka, kézilabdázó (Vasas SC, MTK Budapest, Ferencvárosi VSK): Liza, a bichon havanais

Harcsa Rebeka

Harcsár István György

Harcsár István György, államtitkár, a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével és a Magyar Sportért Életműdíjjal kitüntetett sportpolitikus, sportvezető (a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség, az Országos Testnevelési és Sporthivatal és az MTK Sportklub elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a Magyar Tömegsportklubok Országos Szövetségének főtitkára), kétszeres magyar bajnok asztaliteniszező: keverék kutya.

Harcsár István György

Hardy Mihály

Hardy Mihály, Joseph Pulitzer-emlékdíjas újságíró, műsorvezető, szóvívő (Tesco Globál Áruházak Zrt., Budapest Airport Zrt.), a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) alelnöke: Ánya és Füles, a szibériai lajkák.

Hardy Mihály

Hegedűs Gábor Dr.

Dr. Hegedűs Gábor, többszörös magyar golfbajnok, a magyar golf válogatott szövetségi kapitánya: keverék kutya.

Dr. Hegedűs Gábor

Hegedűs István Dr.

Dr. Hegedűs István, szociológus, politológus, országgyűlési képviselő, a Magyarországi Európa Társaság elnöke: Mustár, a golden retriever.

Dr. Hegedűs István

Hidasi Gábor

Hidasi Gábor, képviselő: Amira, az argentin dog.

Hidasi Gábor

Holp Rebeka

Holp Rebeka, Wels Péter Mátyás-díjas riporter, műsorvezető (Magellán, Mokka, Mokka After, Tények, Tények plusz, stb.): Vilma, a házimacska.


Hoppál Roland

Hoppál Roland, újságíró: törpenyúl.


Huber Szebasztián

Huber Szebasztián, politikai elemző (Political Capital, Forum Politicum), a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője, szerkesztő (ulloi129.hu): Gerzson és Vicuska, a házimacskák.

Huber Szebasztián

Hubert Béláné Dr.

Dr. Hubert Béláné, képviselő: házimacska.

Dr. Hubert Béláné

Igaz András

Igaz András, a Ferencvárosi Torna Club technikai igazgatója, a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezetője: Mazsola, a west highland white terrier.

Igaz András

Igó Éva

Igó Éva, Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, színművésznő (Csinibaba, A napfény íze, Hazudós Jakab, Valami Amerika, Casting minden, Kisváros, Zsaruvér és Csigavér, Presszó, Aranyélet, stb.): Titike, a wolfspitz kutya, Caca, a perzsa macska és Jim Bean, a maine coon macska.

Igó Éva

Ihos József

Ihos József, a Magyar Ezüst Érdemrendkereszttel kitüntetett előadóművész (Rádiókabaré, Ez+az, Szeszélyes évszakok, Bruhaha, Szilveszteri kabaré, Szeszélyes család, Humorfesztiválosok kabaréja, Maksa Híradó, Mariska és Juliska, Kató néni, Ihos József kabaré, Heten, mint a gonoszok, Kiskegyed kabaré, Kriminális kabaré, Minket válasszon, Kihajolni veszélyes, Zsebrepacsi, Szeszélyes, stb.), forgatókönyvíró (Uborka, Falugyűlés, Lakógyűlés, Gyula meg az Ottó, Kisváros, stb.), kabarészerző, humorista, színész (Holnap történt, Édes otthon, stb.): Cirmi, Palkó, Rita, Sári, Berci, Midi, Mini, Maxi, a házimacskák.

Ihos József

Jónás Éva

Jónás Éva, író (Egy sima, egy fordított, meg a ráadás, Mazsolaszemek avagy a férfiak és én, Az átjáró-Barnabás meseországban, Egy sima, egy fordított, meg a ráadás-Rendhagyó kötésmintakönyv kutyusoknak, stb.): Süti, a bichon havanais.

Jónás Éva

Jónyer István

Jónyer István, harmincötszörös magyar bajnok, négyszeres világbajnok asztaliteniszező, a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnöke, a magyar asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya: Pamacs, a jugoszláv farkasölő és Dolly, a bernáthegyi kutya.

Jónyer István

Jónyer Mária

Jónyer Mária, magyar válogatott asztaliteniszező: rottweiler.


Joó Beatrix

Joó Beatrix, divattervező (Sentiments Couture): házimacska.

Joó Beatrix

Juhász László

Juhász László, újságíró (a Kutya Szövetség főszerkesztője), a Magyar Kinológiai Szövetség elnöke, az Érdi Rózsa Nyomda tulajdonosa: Cipó, a francia bulldog.

Juhász László

Kapin-Hollósi Szandra

Kapin-Hollósi Szandra, az RTL KLUB TV riportere (Havazin, ValóVilág, Fókusz, Fókusz Plusz, stb.): Pepper, a Jack Russell terrier

Kapin-Hollósi Szandra

Kaszás Attila

Kaszás Attila, Jászai Mari-díjas színművész (T.I.R., Hány az óra, Vekker úr?, Az élet muzsikája, Boszorkányszombat, Cha-Cha-Cha, 56 csepp vér, Kútfejek, Hukkle, Üvegtigris, Kisváros, Érzékek iskolája, Patika, stb.): Manci, a házimacska.

Kaszás Attila

Kántor Géza Dr.

Dr. Kántor Géza, rendőrezredes, Szeged Város Járási rendőrfőkapitány, belügyminisztériumi vezető, a Repülőtéri Biztonsági Főigazgatóság igazgatója: Frédi, a törpe-schnauzer.

Dr. Kántor Géza

Káplár Éva

Kapás Dezsőné (Káplár Éva), festőművész, művészettörténész: Cili, Mirci és Benji, a házimacskák.

Káplár Éva

Keszthelyi Mihály

Keszthelyi Mihály, többszörös magyar bajnok válogatott labdarúgó (Csepel), labdarúgó mesteredző (Csepel SC, MTK-VM, stb.), a Magyar Népköztársasági Sportérdemérem ezüst fokozatával kitüntetett sportember, a Magyar Népköztársaság kiváló sportolója: kutya.

Keszthelyi Mihály

Király Attila

Király Attila, Hegedűs Gyula-emlékgyűrűs színművész (Kalózok, Kisváros, Kávéház, Presszó, Aranyélet, Drága örökösök, stb.), rendező: Bori, a boxer.

Király Attila

Király Gabriella

Király Gabriella, énekesnő (Cini és a tinik): Ramszesz, a keverék macska.

Király Gabriella

Király Linda

Király Linda, énekesnő (Vademberek, Szerelem utolsó vérig, Clubsong, Holla, És mégis, Olimpiai dal 2004, Can’t Let Go, Iminluvwichoo, Untried, Love Is Overrated, Move Faster, Everything, Ne félj, babám, stb.), dalszerző (Groupie), színésznő (Az Operaház Fantomja, Sztárban sztár, Sztárban sztár+1 kicsi, stb.): Ramszesz, a keverék macska.

Király Linda

Kis Gyula Dr.

Dr. Kis Gyula, rendező, író (A harag gyermekei, stb.), orvos, országgyűlési képviselő: Tappancs, a drótszőrű foxterrier.

Dr. Kis Gyula

Kiss Csaba

Kiss Csaba, balettművész, koreográfus, operett színművész: Bagira és Tökmag, a házimacskák.

Kiss Csaba

Kiss Imre

Kiss Imre, birkózó, a Csepel SC elnöke: kutya.

Kiss Imre

Kocsis Magdolna

Kocsis Magdolna, újságíró, a Hungarian Golf magazin főszerkesztője: Bizsu, a toy-uszkár.

Kocsis Magdolna

Kocsis Réka

Kocsis Réka, kilencszeres magyar golfbajnoknő, újságíró (Hungarian Golf magazin): Bizsu, a toy-uszkár.

Kocsis Réka

Koncz Gábor

Koncz Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész (Koncert, A kőszívű ember fiai, Bors, Egri csillagok, A dunai hajós, Fekete gyémántok, Magyar rapszódia, Kojak Budapesten, A névtelen vár, Csak semmi pánik, Vörös zsaru, Music Box, Kisváros, A három testőr Afrikában, Honfoglalás, Barátok közt, Metamorfózis, stb.), rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának, a Soproni Petőfi Színház és a Turay Ida Színház örökös tagja: Bella és Gringo, a hannoveri vérebek, Darázs, a szálkásszőrű tacskó.

Koncz Gábor

Kondor Katalin

Kondor Katalin, Európa-érem díjas újságíró, műsorvezető, a Magyar Rádió elnöke: Vica, Vacak, Vicuska, Abed, Gandúr, Nembéla, Teca és Mili, a házimacskák.

Kondor Katalin

Konta Barbara

Konta Barbara, színművésznő (Barátok közt, Charley nénje, Az áldozat visszatér színész, Nyolc nő, Doktor úr, A kaktusz virága, A hölgy fecseg és nyomoz, Antónia, stb.), műsorvezető (Lazac, Barbara-dumáljuk meg, Korner, Calcio, stb.), író (Az ellenségek közt): Szimbi, a házimacska.

Konta Barbara

Koszi Janka

Koszi Janka, énekesnő (Baraka, Beat Therapy, The Acoustic Loops trió, KosziJanka projekt): Mackó, a keverék kutya.

Koszi Janka

Kosztolányi Dénes Dr.

Dr. Kosztolányi Dénes, országgyűlési képviselő: Málna és Don Pedro, a mopszok.

Dr. Kosztolányi Dénes

Kovács József László

Kovács József László, eMeRTon-díjas gitáros, bendzsós, hegedűs, mandolinos, zenész (Goreczki-Kovács duó, Motolla Folk Trió, Telefolk Trió, 100 Folk Celsius, Dallasz, BlackriderS): kutya.

Kovács József László

Kovács Oszkár

Kovács Oszkár, színész, operett színművész, balettművész, táncművész: Luna, a házimacska.

Kovács Oszkár

Kovács P. József

Kovács P. József, Kazinczy-díjas televíziós bemondó, műsorvezető, előadóművész: Zsemle, a puli.

Kovács P. József

Kovács Titusz

Kovács Titusz, színész (Egri csillagok, Rágalom iskolája, Az édesanya-Mindszenty Pehm József, Yerma, Mint oldott kéve, Buborékok, Az a szép fényes nap, Alacsony az Ararát, Kossuth vagy Széchenyi, stb.), újságíró, főszerkesztő (Kreatív magazin, 2 zsiráf diákújság, Hungarian Golf magazin, Hungarian Golf kincses kalendáriuma), háromszoros szenior magyar bajnok golfozó: Olivér, a puli.

Kovács Titusz

Kovács Zsuzsa

Kovács Zsuzsa, Jászai Mari-díjas színművésznő (Bors, Micsoda idők voltak, Az élet muzsikája-Kálmán Imre, Sose halunk meg, Szamba, Capitaly, stb.), operettprimadonna: Sammy, a szamojéd.

Kovács Zsuzsa

Kovács-Darnót Andrea

Kovács-Darnót Andrea, operett színművésznő, balett oktató: Bagira, Tökmag és Luna, a házimacskák.


Kóti Tamás Ákos Dr.

Dr. Kóti Tamás Ákos, szakorvos, helyettes államtitkár, az Egészségügyi Technológiai-értékelő Bizottság elnöke, a pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet és a Szent Kristóf Egészségközpont orvosigazgatója: keverék kutya.

Dr. Kóti Tamás Ákos

Köböl Anita

Köböl Anita, szépségkirálynő, modell, műsorvezető (Ripost, Red Carpet-Sztárok testközelben, EgészségMánia, Falforgatók, itthon.hu, stb.), a Groupama Aréna háziasszonya: Sába, a rövidszőrű magyar vizsla és Nati, a keverék kutya.

Köböl Anita

Kőbán Rita

Kőbán Rita, kétszeres olimpiai bajnok, 9-szeres világbajnok és 3-szoros Európa-bajnok kajakozó (7-szer az év magyar kajakozónője, 2-szer az év magyar sportolónője, a Csepel SC örökös bajnoka, Csepel díszpolgára, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének és középkeresztjének kitüntetettje, MOB Olimpiai aranygyűrűs, Magyar Örökség-, Prima- és Csik Ferenc-díjas): Angyal Pamacs, a bichon havanais.


Kubisch Kamilla

Kubisch Kamilla, éremművész: Zsivány, a sziámi macska.


L. Kelemen Gábor

L. Kelemen Gábor, író (DeForma-1, Gól a halál kapujában, Csoda Világ-utazás a Föld 20 legszebb tájára, BorTúra, Borászok-Magyarország Top 40 bortermelője, Borutak, Borgasztro, Városról városra-A világ 21 legizgalmasabb helye, Az én történetem…, Nevetni a vesztesnek is szabad, stb.), újságíró, a Színes Mai Lap, a Képes Bulvár, a Napi Ász, a Bor Hírlap, a JetSet és az Unique magazin főszerkesztője: Kókusz, a bichon bolognese.

L. Kelemen Gábor

Lacza Márta

Lacza Márta, Munkácsi-díjas grafikus- és festőművész: Donald és Tajfi, a kis spitzek.

Lacza Márta

Larion Zoé

Larion Zoé, műsorvezető, szépségkirálynő (Blikk szépe, CKM címlaplány, playmate), modell, plasztikai szépségtanácsadó: Günther, a kopasz tengerimalac.

Larion Zoé

Laux József

Laux József, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett zenész, dobos (Locomotiv GT, Omega, Ciklon, Benkó Dixieland Band, JLX Band, Laux & Cream Cheese, Laux Trio & Friends): Szultán és Sissy, a német juhászkutyák.

Laux József

Lázár Pálma Dr.

Dr. Lázár Pálma, képviselő, alpolgármester: házimacska.

Dr. Lázár Pálma

Lendvai Zsolt

Lendvai Zsolt, színész (A víg özvegy, Csárdáskirálynő, Mágnás Miska, Maya, stb.), operett színművész, énekes, táncos: Garfield és Szaffi, a házimacskák.

Lendvai Zsolt

Léta Sándor

Léta Sándor, a Magyarországi Unitárius Egyházközség vezetője, újságíró, az Unitárius Élet főszerkesztő-helyettese: Csíkos, a mandzsuriai törpehörcsög.

Léta Sándor

Lovas Éva

Lovas Éva, újságíró, főszerkesztő (Zsaru magazin, A Kutya magazin): óriáskígyó.

Lovas Éva

Magyar István Dr.

Dr. Magyar István, ügyvéd: Guszti, a golden retriever.


Majsai-Nyilas Tünde

Majsai-Nyilas Tünde, Varsányi Irén-emlékgyűrűs színművésznő (A három testőr, Egy csók és más semmi, Hegedűs a háztetőn, Össztánc, Sok hűhó semmiért, A dzsungel könyve, Jadviga párnája, Paparazzi, Gondolj rám, Együtt, Konfesszió, Barbárok, stb.): Jenő, a házimacska.

Majsai-Nyilas Tünde

Marschall Norbert

Marschall Norbert, harsonaművész (Star Jam Band, Star Jam Session, Sunny Dance Band, Marschall kvintett, stb.), zenetanár, koncertszervező (a Marschall Entertainment tulajdonosa): Lujzi, a bichon havanese.

Marschall Norbert

Marschall Tamás

Marschall Tamás, Richter János Nemzeti Fafúvós verseny-díjas klarinétművész (Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Qatar Philharmonic Orchestra, stb.), szaxofonművész, zenetanár: Lujzi, a bichon havanese.

Marschall Tamás

Miklya Attila

Miklya Attila, színész (Munkaügyek, Hacktion, Tűzvonalban, stb.), szerkesztő, riporter (Kékfény, Szempont, stb.), dobos: kutya.

Miklya Attila

Morvay Pálma

Morvay Pálma, Dankó Nótaénekes Vetélkedő Közönségdíjas énekesnő (János vitéz, Háry János, Mágnás Miska, Lili bárónő, Csárdáskirálynő, A mosoly országa, Cigányszerelem, Parasztbecsület, Rigoletto, stb.), operettprimadonna: Ramszesz, Keopszka, Radamesz, Fanny-girl, Aida, Amonasztró, Ramfisz, Amnelisz, George perzsa macskák, Mefisztulész, a házimacska és Dávid, a keverék macska.

Morvay Pálma

Mosolygó Orsolya

Mosolygó Orsolya, énekesnő, modell, playmate, a Playboy magazin 2007-es Playmate versenyének 3. helyezettje: Helena, a Yorkshire terrier és Nati, a máltai selyemkutya.

Mosolygó Orsolya

Müller Attila

Müller Attila, színész (Szeress most!), műsorvezető (Cool TV, Rise FM), modell, szaxofonos: Günther, a kopasz tengerimalac.

Müller Attila

Müller Mátyás

Müller Mátyás (Charlie), modell, DJ: kutya.


Nagy Feró

Nagy Feró, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével és a Petőfi Zenei Díj-Életműdíjjal kitüntetett énekes (Richmond Heads, Zárvatermők, Beatrice, Ős-Bikini, Új Beatrice), műsorvezető (Garázs, Rockkalapács, X-Faktor, A Dal), színész (Ki beszél itt szerelemről?, Úgy érezte szabadon él, Töredék az életről, István, a király, Céllövölde, Atilla, Isten kardja, Argo, Argo 2., A Játékkészítő, Pappa Pia, stb.), a Magyar Rockszövetség társelnöke: Iljics, a házimacska.

Nagy Feró

Nádai Anikó

Nádai Anikó (VV Anikó), műsorvezető, színésznő (Való Világ, A Királynő, Miss Earth Hungary, A Királynő 2009, Való Világ, BeleValóVilág, Szerelem a legfölsőbb szinteken-Alekosz menyasszonyt keres, Éjjel-nappal Budapest, Hungary’s Got Talent, Farm, Anikó #show, stb.): Nina, a bichon havanese.

Nádai Anikó

Németh Károly

Németh Károly, Fair Play oklevéllel kitüntetett, 171-szeres magyar válogatott, 17-szeres örökös magyar bajnok asztaliteniszező: Dzsina, a német juhászkutya, Pamacs, a keverék kutya, Malik, Kisherceg, Kismanci, a házimacskák.

Németh Károly

Nick Árpád

Nick Árpád, gerelyhajító, erőemelő- és szkandervilágbajnok, négyszeres Guiness-rekorder erőművész, Magyarország és a világ legerősebb embere: kutya.

Nick Árpád

Orlai Tibor

Orlai Tibor, Kék Szikra-díjas művészeti menedzser, színházi magánproducer, az Orlai Produkciós Tanácsadó és Szolgáltató Kft. alapító-ügyvezető igazgatója: Törpike, a keverék kutya.

Orlai Tibor

Paor Lilla

Paor Lilla, a Magyar Érdemrend Lovagkereszt Polgári Tagozatával kitüntetett előadóművész, színésznő (Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Hippolyt, Me and my girl, A császár messze van, Rejtett üzenetek, Edith és Marlene, stb.), műsorvezető (Hét élő hét utó, szintén zenész, Forgószék, Miért éppen Magyarország?, Nagykörút Extra, Lillás reggeli, Csak természetesen, stb.), a Hatoscsatorna ügyvezető-igazgatója, tulajdonosa, többszörös magyar tengeri vitorlás bajnok: Macski, a sziámi macska.

Paor Lilla

Pap Vera

Pap Vera, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő (Angi Vera, Dögkeselyű, Csapd le csacsi!, Roncsfilm, Prima Primavera, A vizsga, A névtelen vár, Mint oldott kéve, Kisváros, Presszó, stb.), érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja: angol cocker spániel.

Pap Vera

Pál Éva

Pál Éva, Story Érték-díjas énekesnő (Kócbabák, Neoton, Neoton Família): kutya.

Pál Éva

Pálinkás Szűcs Róbert

Pálinkás Szűcs Róbert, újságíró, műsorvezető (Addig jó, míg Kádár él, Reggeli gyors, stb.), színész (Punktérítő-A közellenség, Pol Pot megye punkjai, Hangszigetelés, Gang, stb.): Miú és Timur, a házimacskák.

Pálinkás Szűcs Róbert

Polcz Péter

Polcz Péter, fotóriporter, újságíró: Liza, Mia, Szonja, Manci, Pötyi, a házimacskák.

Polcz Péter

Polesinszky Veronika

Polesinszky Veronika, író (Boldogtalan kalap, Bababernát ​kalandos története, Farkas a cseresznyefán, Viszontlátásra, Hébijuba!, stb.), újságíró: Igor és Natasa, a házimacskák.

Polesinszky Veronika

Poór Éva

Poór Éva, ifjúsági Európa-bajnok, többszörös magyar bajnok, BEK-, 3-szoros VVK-győztes, világbajnoki bronzérmes asztaliteniszezőnő:
Csini, a beagle.


Puskás Peti

Puskás Peti, ESTem-, VIVA Comet- és Bravo Otto-díjas énekes, zenész (The Biebers), színész (Megasztár, Made in Hungária, 56 csepp vér, Casting minden, Jóban Rosszban, X-Faktor, Volt egyszer egy téka, A padlás, Légy jó mindhalálig, stb.), műsorvezető (Ben 10: A legnagyobb kihívás, ValóVilág powered by Big Brother, Celeb vagyok, ments ki innen!, A Szövetség, stb.): Lucica, a házimacska.

Puskás Peti

Rák Katalin

Rák Katalin, Pepita-különdíjas színművésznő (Csak semmi pánik, Linda, István, a király, A vörös grófnő, Miss Arizona, Sötétség lánya, Razzia az Aranysasban, Patika, Pasik, Zsaruvér és Csigavér, Tea, Jóban Rosszban, Aranyélet, Midsummer, stb.), énekesnő, operettprimadonna, modell: Ricsi és Suzie, a házimacskák.

Rák Katalin

Rási Zoltán

Rási Zoltán (Amanda Elstak), Magyar Toleranciadíjas és Magyar Jótékonysági Díjas énekesnő, előadóművésznő: Maggie és Mandy, a bolognese kutyák.

Rási Zoltán

Rátóti Zoltán

Rátóti Zoltán, Jászai-Mari díjas színész (Szeleburdi vakáció, Könnyű vér, A három testőr Afrikában, Európa expressz, A Hídember, Csak szex és más semmi, Kincsem, Pappa Pia, Linda, Kisváros, Szomszédok, Kossuthkifli, stb.), rendező, érdemes és kiváló művész, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektora és Magyarföld polgármestere: házimacska.


Ruzicska László

Ruzicska László, színész (Anna Karenina, Volt egyszer egy csapat, Producerek, Website story, Négyszögletű Kerek Erdő, Lúdas Matyi, Isten pénze, stb.): Mazsola, a kis-spicc.

Ruzicska László

Sajó Ákos

Sajó Ákos, képviselő, ötvösművész: Bojtos és Rozi, a keverék macskák.

Sajó Ákos

Scherer Károly

Scherer Károly, fotóriporter, sokszoros osztrák és magyar kutyafogathajtó bajnok: Bebő, a törpe spitz, Athos, Porthos, Aramis, Dartagnan, Osti, Sutyi, Mary, Tusi, Bumi, a szibériai huskyk.

Scherer Károly

Scherer Zsuzsa

Scherer Zsuzsa, Média-díjas író (Zalatnay-dosszié-Levelek a börtönből, Cicciolina tabuk nélkül, Faludy György-A szabadság hontalanja, Klapka György Aranyember-Az én történetem, stb.), újságíró, a Képes Újság főszerkesztője: Bebő, a törpe spitz, Athos, Porthos, Aramis, Dartagnan, Osti, Sutyi, Mary, Tusi, Bumi, a szibériai huskyk.

Scherer Zsuzsa

Sebők Endre

Sebők Endre, Pro Urbe-díjas és Schmidt Egon-díjas környezetvédő, képviselő, a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató és Ellátó Nonprofit Kft. igazgatója: Berci, a szálkásszőrű tacskó.

Sebők Endre

Sidlovics Gábor

Sidlovics Gábor, gitáros (Mafia, Zanzibár, Tankcsapda): Tatu, a házimacska.

Sidlovics Gábor

Solymári Tímea

Solymári Tímea, gitárművész (Ungarische Fantasie), zenetanár: Dzsina, a német juhászkutya, Pamacs, a keverék kutya, Malik, Kisherceg, Kismanci, a házimacskák.

Solymári Tímea

Somogyi Zsolt

Somogyi Zsolt, a Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató és Ellátó Nonprofit Kft. igazgató-helyettese: Vinni, az angol mopsz, tengerimalac.

Somogyi Zsolt

Szegvári Ferenc

Szegvári Ferenc, író, újságíró (Német juhászkutya könyv, Német Juhász újság, stb.), nemzetközi kutya küllembíró, a Magyarországi Német Juhászkutya Klub és a Magyar Kinológiai Szövetség elnöke: Bavaria Dia, a német juhászkutya.

Szegvári Ferenc

Szemán Béla

Szemán Béla, színművész (Lámpaláz, 200 első randi, Aranyélet, A Tanár, X-A rendszerből törölve, Hacktion, Munkaügyek, Szinglik éjszakája, Valami Amerika, Konyec-Az utolsó csekk a pohárban, Szabadság, szerelem, Kisváros, Diplomatavadász, Kelj fel, komám, ne aludjál, stb.), rendező, a Szegedi Nemzeti Színház ügyvezetője: Lili, a sziámi macska.

Szemán Béla

Szenes Andrea

Szenes Andrea, dalszerző, író, a Magyar Televízió alelnöke, producer, újságíró, műsorvezető (Sohase késő, Hívd Andreát!, Szenes Andreával, Szenes Andrea Show, Amiről beszélnek…, Akitől tanulni lehet…, Magyarország agyhatalom, Hátrányból előre, Hátrányból sikerre, Hátrányból a csúcsra, Hátrányból munkába, Szenes Iván írta, Szenes Iván Emlékkoncert, ,stb.): Red, a bernáthegyi kutya.

Szenes Andrea

Szécskay-Szomszéd Ildikó

Szécskay-Szomszéd Ildikó, énekesnő, operettprimadonna (Kukorica csalán, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, stb.): Carmen, a házimacska.

Szécskay-Szomszéd Ildikó

Szíjártó Csaba Dr.

Dr. Szíjártó Csaba László, orvos, többszörös kiállítási világ-győztes japán chin kutyák tenyésztője: Csini és Duracell, a japán chinek.

Dr. Szíjártó Csaba

Sztankay István

Sztankay István, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a József Attila Színház örökös tagja: kutya.

Sztankay István

Tabár István

Tabár István, zenész (Exotic, El Charro), szintetizátoros, zeneszerző, producer (Joyride Produceri Iroda, MTM Records, Koncertbooking.com): kutya.

Tabár István

Tabár Zoltán

Tabár Zoltán, gitáros (Exotic, El Charro, Alvin és a mókusok, Express), zeneszerző, producer (Joyride Produceri Iroda, MTM Records, Koncertbooking.com): kutya.

Tabár Zoltán

Tamás László

Tamás László, dobos (Echo, Csík zenekar, Sunda-Bunda Banda, stb.): Trapp, a keverék kutya.

Tamás László

Tábori Nóra

Tábori Nóra, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművésznő (Az utolsó blues, Hamvadó cigarettavég, Kávéház, Ámbár tanár úr, Sztracsatella, Szeretők, Hatásvadászok, Fekete gyémántok, Egri csillagok, Na végre, itt a nyár!, Pasik, Űrgammák, Kisváros, Linda, Osztrigás Mici, Nagyvizit, Abigél, Jó estét nyár, jó estét szerelem, Tüskevár, stb.), érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja: Médike, a házimacska.

Tábori Nóra

Tánczos Katalin

Tánczos Katalin, hárfaművésznő, zeneszerző: Rozi, a pekingi palotakutya.

Tánczos Katalin

Temes Péter

Temes Péter, a Postás SE elnöke, edzője és a magyar asztalitenisz-válogatott edzője: Gerry, a bolognese.

Temes Péter

Thomka Aladár

Thomka Aladár, képviselő: Dodó, a rövidszőrű tacskó, Fifi, a keverék kutya, házimacska.

Thomka Aladár

Tornai István

Tornai István, képviselő: Bütyök, a puli.

Tornai István

Torzsa Sándor

Torzsa Sándor, képviselő: Zsófia, a házimacska.

Torzsa Sándor

Tóth Judit

Tóth Judit, Jászai Mari-díjas színművésznő (Koncert, A varázsló, Magyarok, Égigérő fű, Bors, A fantasztikus nagynéni, Kisváros, Jumurdzsák gyűrűje, Barátok közt, Tűzvonalban, Drága örökösök, stb.): Micsu, Frici, Mirciske és Cincike, a házimacskák.

Tóth Judit

Tóth Lászlóné Dr.

Dr. Tóth Lászlóné, író (Xixi, a világjáró sziámi macska utinaplója, A második világjáró sziámi macska „az utód“ Szentimrei Arisztid Xixi utinaplója), újságíró, a Cicc…Macska Magazin főszerkesztője, a Budapesti Macskatartók Országos Egyesületének elnöke: Xixi és Kis-Xixi, a sziámi macskák.

Dr. Tóth Lászlóné

Tóth Mihály

Tóth Mihály, képviselő, polgármester: kutya.

Tóth Mihály

Stefano Trebbi

Stefano Trebbi, a Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány (MAVED) elnöke és alapítója, PR szakértő, grafikus, fotóriporter, igazgató: Szusi, Buci Úr, Micuko, a házimacskák.

Stefano Trebbi

Urbán Andrea

Urbán Andrea, színművésznő (Szerelem és más drogok, Nyers világ, Szomszédok, stb.): Steffy, a golden-retriever.

Urbán Andrea

Vajna András

Vajna András (Andy G. Vajna), Golden Globe-díjas producer (Menekülés a győzelembe, Rambo, Angyalszív, Vörös zsaru, Az emlékmás, Air America, Terminátor, Tökéletes katona, Elemi ösztön, Medicine Man, Tombstone, Nixon, Dredd bíró, Die Hard-Az élet mindig drága, Evita, A miniszter félrelép, Amerikai rapszódia, Én, a kém, Szabadság, szerelem, stb.), a Korda Filmstúdió, az InterCom Zrt., a TV2 csoport, a Rádió 1, a Bors, a Délmagyarország és a Kisalföld tulajdonosa, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos: Rocky, a berni pásztorkutya, Chanel, a birman macska és Szimba, a bengáli macska.

Vajna András

Vajna Tímea

Vajna Tímea, modell, színésznő (Herkules, Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, Pappa Pia, stb.), üzletasszony: Rocky, a berni pásztorkutya, Chanel, a birman macska és Szimba, a bengáli macska.

Vajna Tímea

Varga Roland

Varga Roland, magyar bajnok, kupagyőztes-, ligakupa és szuperkupa győztes válogatott labdarúgó (Brescia, US Foggia, Al-Ittihad, Termelica Nieciecza, Sepsi OSK, Újpest FC, Győri ETO, FTC, MTK): Franco, a mopsz.


Vásáry André

Vásáry André, Fonogram díjra jelölt férfiszoprán énekes, három arany- és egy platinalemezes popénekes, színész: Jeka, az orosz kék házimacska.

Vásáry André

Venczel Vera

Venczel Vera, Jászai Mari-díjas magyar színésznő (Egri csillagok, Utazás a koponyám körül, A turné, A játékos, Rokonok, De kik azok a Lumnitzer nővérek?, Az ajtó, A fekete város, Liszt Ferenc, Budapesti mesék, Édes Anna, István király, Julianus barát, Barátok közt, stb.), érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja: Sami, a házimacska.

Venczel Vera

Vitkó László

Vitkó László (VV Laci), a Való Világ második szériájának győztese: Cicó, a házimacska.

Vitkó László

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi, énekesnő (Romantic), színésznő (Sztárban Sztár, Szerelem a láthatáron, stb.): Lulu, a bolognese kutya.

Völgyi Zsuzsi

Catharina „Catha“ Wahl

Catharina „Catha“ Wahl, norvég professzionális testépítő és bikinifitnesz versenyző (2007-ben norvég nemzeti csúcsot futott 600 méteren, 2015-ben megnyerte az Oslo Grand Prix és a Mr Olympia Anglia versenyeket, 2016-ban győzőtt az Arnold Classic nemzetközi és amatőr Mr Olympia versenyeken): Saphira, az amerikai staffordshire terrier.

Catharina „Catha“ Wahl

Wirth Gabriella

Wirth Gabriella, többszörös magyar bajnok, kétszeres Európa-bajnok, Top 12 verseny győztes asztaliteniszező: Whitey, a keverék kutya.

Wirth Gabriella

Zimmermann Tamás

Zimmermann Tamás, képviselő.


Zmeskál Zoltán Tamás

Zmeskál Zoltán Tamás, író (Mentősregény, Mentőből a pulpitusra, Kékfénnyel vagy anélkül, Tárgyalóteremben, stb.), újságíró (Reform, Kurír, Új Magyarország, Napi Magyarország, Zsaru, Hekus, stb.), a Zetapress.hu hírügynökség és a Mellekhatas.hu orvosi internetes portál főszerkesztője: Mazsola, a keverék kutya.

Zmeskál Zoltán Tamás

Zubornyák Barbara

Zubornyák Barbara, színésznő (MUSICAL A-tól W-ig, Darkside of Musical, X-Mas Dream, Halloween musical madness show, Nana, A bűn fekete bársonya, Légy jó mindhalálig, stb.): Panni, az angol cocker-spániel.


Zubornyák Zoltán

Zubornyák Zoltán, színművész (Eszterlánc, Sztálin menyasszonya, Találkozás Vénusszal, Isten hátrafelé megy, A Brooklyni testvér, Kelj fel, komám, ne aludjál, Szomszédok, Szeress most!, Barátok közt, stb.), rendező, producer, kulturális menedzser, színházigazgató, tanár, művészeti vezető, a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményeinek igazgatója, a Seven Arts-első magyarországi színészügynökség alapítója és tulajdonosa: Panni, az angol cocker-spániel.

Zubornyák Zoltán

Zsifkovics István

Zsifkovics István, újságíró (Esztergomi Körzeti Televízió, Kék Duna Rádió): Málna, a bichon havanese.

Zsifkovics István

© 2023 Horváth Vet állatorvosi rendelők. Minden jog fenntartva.
© 2023 Horváth Vet veterinary clinics. All right reserved.
Honlap-profi
crossmenu