Jelenlegi hely

Cicc…Macska Magazin

Cicc…Macska Magazin

A Cicc...Macska Magazin a macskákról tenyésztési, pszichológiai és állatorvosi újdonságokat közöl. A magazin a Budapesti Macskatartók Országos Egyesületének (BuME) időszakonként megjelenő kiadványa, amely mindig tartalmaz sztárvendég,

(a képen Alföldi Róbert látható, kedvenc macskájával együtt)(a képen Alföldi Róbert látható, kedvenc macskájával együtt)

egyesületi hírek, postaláda, rejtvény, apróhirdetések, érdekességek, kozmetika, stb. rovatokat.

Az állatorvosi újdonságok közül eddig olvashatunk a védőoltásokról, féregtelenítésről, bolhákról és kullancsokról, ivartalanításról, fogkövességről, szőrzetről, táplálásról, stb. is. A klubnapok jó lehetőséget teremtenek arra, hogy az egyesület tagjai, illetve a cicások megismerkedjenek egymással, tapasztalatcserét folytassanak és egyben szórakozzanak is. A klubnapokat esetenként az egyesület állatorvosi, pszichológiai, tenyésztési, macskatartási, stb. előadásokkal bővíti. Ezek a napok adnak továbbá lehetőséget az egyesületbe való belépésre és a törzskönyvezésre. Az egyesület új tevékenysége a macskaimport szervezése. Az egyesület újságja, a Cicc...Macska Magazin, a legnagyobb példányszámú macskákkal foglalkozó lap az országban. Véleményüket várjuk az interneten vagy az újság levelesládájába is.

Felelős kiadó és főszerkesztő:
Dr. Tóth Lászlóné, a BuME elnöke
A szerkesztőség címe, ahol az újság előfizethető:
1092 Budapest, Bakáts tér 3. 3. emelet 2.
Telefon: 2176-687
Mobiltelefon: 06-20-4300-432
E-mail cím: macskaegyesulet@t-online.hu

Állatorvosi szaktanácsadó és hirdetési manager:
Dr. Horváth Dávid állatorvos
Knézich állatorvosi rendelő 1092 Budapest, Knézich utca 4.
Telefon: 2175-720 (rendelési időben)
Mobiltelefon: 06-20-3373-953 (egész nap)
Honlap: www.drhorvathdavid.hu
E-mail cím: drhorvathdavid@hotmail.com
Rendelési idő: H-P: 17-19 óra, Szo: 10-12 óra